Juhu, nu kjör vi!

Så har The Black Box fylt seg og nye verk kan igjen skapes utover høsten her. 🙂

Som en pangstart ble jeg invitert til Galleri Golsa i Oslo til årets Got It For Cheap/Velvet Ropes-happening, der mange originale verk i str A4/A3 fra kunstnere sendes rundt i verden og kan kjøpes for 300,-/1.000,-. En form for kunstsosialisme – og for kunstnerne å få glitre litt, rundt omkring på de mer eller mindre små scener der dette skjer.

Bakklandet Ramme og kunst åpner de torsdag 15. august årets sensommerutstilling, og der deltar jeg med et par poetiske verk; dvs uttrykksmessig i den mer abstrakte delen av mitt kunstnerskap. Velkommen til åpning kl. 18:00!

Har du ennå ikke fått med deg Trøndelags svar på Tønsberg; vakre Råkvåg, så kan du kombinere et besøk her med den kjente Bryggeutstillinga, der mange kunstnere fra hele landet deltar i to fulle etasjer. Jeg deltar med ulike verk fra flere epoker fra originalverk til trykk. Denne utstillinga varer til 24. august, og har åpent hver dag fram til da.

Takket være min eminente assistent Tiril er atelieret igjen åpent hver torsdag / lørdag framover, fra 16-19 / 11-16. Velkommen inn til et levende verksted!