Ekstra åpent – søndager 11-16 – fram mot jul

Takk til alle de hundreder som var innom Samutstillingen med Mari Follinglo; koselig, smittevennlig og oppløftende. LotsofLove til dere! Nå er det bare meg igjen i atelieret, og sakte begynner jeg vel å flyte utover det som i 10 dager fremstod som det perfekt ryddede galleri. Men, et verksted er noe helt annet, og hulter-til-bulter er den verdenen jeg må ha for å skape aller best. Autentisk kan vi kalle det, neste gang du dropper innom og synes det kan være utfordrende å se skogen for bare trær. 🙂

Generelt visning av mine verk ut over atelieret: Akkurat nå har jeg ingen soloutstillinger rett rundt hjørnet, og bruker den kommende mørketida til å forske litt videre på tekstile tanker jeg etter et par år i hodet endelig kan få hentet ut IRL. Mens jeg står slik og spinner nye tråder å legge utover min kunstnerverden kan du se deler av mitt repertoar hos Neo Galleri i gamlebyen i Stavanger, Galleri Kunst & Kaos på Røros samt Røros Kunstformidling, Bakklandet Ramme og Kunst i Trondheim. Jeg henger også utsmykket hos Hotel Scandic Lerkendal, og eminente Fagn restaurant. I tillegg har jeg fått et nytt galleri som representerer meg; Galleri Røed Jeløy som viser bredden i norsk samtidskunst og ligger i Moss kommune – joho!

Mine eminenete assistenter Tiril og Vilde vil være vertinner framover, og da er åpningstidene mot jul torsdag 16-19, lør-søn 11-16 altså. Og ellers er jo nettbutikken – med selvutprinting av gavekort – åpent 24/7/52. Vil du treffe meg in persona eller på en annen dag send meg melding så avtaler vi lett et annet tidspunkt. Velkommen!