“A kind of love song”, for Luftkrigsskolen

Noen steder i verden lever og arbeider mennesker med et dypt ønske og mål om å bli stadig klokere på seg selv og hverandre. Disse ser på hverandres forskjellige egenskaper som ren styrke, og de har en dyp tillit til at alle der vil hverandres beste. Og når alle tenker slik så blir det faktisk slik. For å tørre å stå i det som er ens egentlige selv krever mot. Og tillit. Og aksept.

I tre dager har jeg fått stått i varmen fra slike mennesker, og jeg har sett respekt og raushet levd imellom ekte møter mellom mennesker, med blikk til blikk som har gått rett inn. Jeg fanget dagene og stemningen som lå lun i krokene, malte intenst et bilde, og etter å ha gitt mitt vitnesbyrd fra meg ruslet jeg ut i verden igjen, litt større inni meg enn jeg var da jeg kom.

Kontakt meg

976 51 649
post@theresemyran.no

Atelier Therese Myran, org.nr. 999 146 090

Siste nytt på e-post

Meld deg på nyhetsbrevet for å motta nyheter fra Therese Myran.