HvaskjerA

Soloutstillingen min på Sundsvall Konstförening er nå over, og i tillegg til godt besøk og salg ble det også en artikkel i Sundsvalls Tidning som du kan lese om her: https://theresemyran.no/bio/

Ellers er det ingen større planer om soloutstilling på ei stund. Et par utsmykninger ligger der framme, og det er enkelte juryerte utstillinger jeg bør søke på for å holde cv-hjulene i gang, men ellers skal jeg bruke dagene framover til minst mulig organisering og mest mulig skaping - og det gleder jeg meg veldig til!

Fortsatt henger jeg på Trondheims store konserthus Olavshallen, med 7 verk - et nytt et nylig hengt opp pga salg. Denne utstillingen skal taes ned omkring slutten på mars måned. På Galleri SG avdeling Scandic Nidelven ble nettopp tre store verk hengt opp, og disse kan sees på døgnet rundt. I tillegg har jeg nettopp smykket ut eminente og nylig Michelinstjernebehengte Fagn Restaurant med tre nye verk i hovedetasjen. På Scandic Lerkendal, i vrimlearealet mot storsalen og kongressrommet, henger også 5 store verk. I tillegg kommer deltakelse på Bryggeutstillinga i Råkvåg, med åpning lørdag 25. mail kl. 12:00, der jeg har flere ulike verk, fra originalverk til trykk.

Atelieret mitt holder åpent hver torsdag 16-19 og lørdag 11-16 - eller vi kan avtale visninger på andre tider av døgnet.

Velkommen inn!