Velkommen til Kulturnatt 2019 Fredag 13. september 15:00 - 22:00

Fredag 13. september inviterer Midtbyen igjen til en kulturfull by en hel natt - oppdag over 200 gratis arrangementer her, LAST NED APPEN Kulturnatt Trondheim - eller gå vilkårlig etter lilla lys i vinduene denne vidunderlige ettermiddagen og kvelden! Selv holder jeg åpent verksted fra kl. 15:00 - ca 22:00, og skal rydde litt men også la noe stå slik dagene er. Kl 19:00 og kl 21:00 skal Rie Aurora synge inne på verkstedet, og sammen med henne blir det en spennende kombinasjon av visuelle og auditive inntrykk i Søndre gate 5; velkommen!

Siden sist har jeg ellers satt opp ny utsmykning på Scandic Lerkendal, med fem nye, store verk der noen ikke tidligere er vist, mens det på den eminente Michelinstjernerestauranten Fagn nå henger ikke mindre enn seks store verk av meg.

Mht gallerier har Bakklandet Ramme og kunst fortsatt årets sensommerutstilling, der jeg deltar med et par poetiske verk; dvs uttrykksmessig i den mer abstrakte delen av mitt kunstnerskap. Sist, men slettes ikke minst: JEG HAR FÅTT NYTT GALLERI! <3 <3 <3 Jeg er nå også representert på Røros Kunstformidling - som befinner seg midt i sentrum av landets vakreste fjellby - og er du i området må du stikke innom, de har nettopp utvidet lokalene sine med mange hundre kvadrat kunst og kunsthåndverk.