Hvor finner dere meg i sommerferien?! :D

Jeg er svært beæret over å bli valgt ut blant mange flinke kunstnere her i byen til å stille ut under Håkon Bleken og Kjell Erik Killi-Olsens vinger i Vågå - og på Røros mot høsten. Åpning på Vågå var lørdag 20. juni, og utstillingen er et samarbeid mellom K-U-K (Kjøpmannsgata Ung Kunst) og Galleri Ullinsvin. 29. august stenger den ned og 5. september flytter den seg til Røros og Kunst&Kaos. Du kan lese mer om utstillingen her:

Lørdag 28. juni var det åpning på min soloutstilling på Galleri Hans på Brekstad og Ørlandet Kultursenter, der jeg har malt masse nytt fra jul og fram til nå under temaet "Feed me truth and feed me prayer". Utstillingen står i dette vakre lokalet helt fram til slutten av august.

I skrivende stund sender jeg også en rekke verk nedovet til Neo Galleri i gamlebyen i Stavanger, i tillegg til at jeg har noen verk på sommerutstillingen til Bakklandet Ramme og Kunst.

Nå tar jeg sommerferie med familien, men kortreiste tilstander gjør at atelieret er tilgjengelig for å åpnes - og nettbutikken er i aktivitet - om man ønsker en privat visning. Ta gjerne kontakt!