Velkommen til slack Førjulskveld på atelieret torsdag 21. nov 16:00 - 19:00

Velkommen til en ettermiddag inn i min viltre hule av et atelier! Her er små og store arbeider jeg har jobbet med gjennom året, originaler du ikke finner maken til andre steder og trykk i begrensede opplag. Verkstedet bugner av arbeider, ingenting er kuratert, og vi kan love deg en ujålete visuell opplevelse av den sjeldne sorten. Her kan du også finne julegaver - og gavekort – til både deg selv, firmaet / hjemmet og dine nærmeste.

Men ingen bilde uten lyd! Halv fem-ish skal sanger og navnesøster Therese Ulvan synge utvalgt musikk og sette elektrisk stemning. Hun er ute med nytt album til våren og er derfor ekstra sulten på sang!

Apropos sulten; atelierets eminente og vennlige nabo Sellanraa Bok & Bar har et supert tilbud for dere denne ettermiddagen: Bestiller du bord på forhånd og gir beskjed om at dere har vært/skal på atelieret så får du Delemeny for kr. 250,- inkludert ta-med-kaffe (Delemeny: hvor du får et utvalg av rettene på bordet, for en enda mer sosial og hyggelig matopplevelse. Sellanraa er forøvrig svært opptatt av lokale matvarer med fokus på sesong og rene smaker, og Eyvind Hellstrøm skrøt uhemmet da han besøkte stedet forrige uke).

Lei av kjedelige torsdagskvelder? Overrask deg selv, book bord på Sellanraa, ta med en venn, en kollega eller to, og kom innom Søndre gate 5

- Velkommen skal dere være!